11 tipp az egészséges, szép haj

foto19Minden ember, attól függően, hogy a haja színe, vastagsága haj a fején között 90 000 150 000 hajszál. 90% – uk még mindig növekszik. A legtöbb kényes vagy az ókori Kínában a haja, így a szám, majd a castravete, de legalább vörös a hajam, mivel ezek a legtöbb sűrű. Tudjuk, hogy a hajhullás 100 hajszálat egy nap nem ok az aggodalomra, mivel minden haj nő 2-től 5 év után, hogy megáll a növekedés, továbbra is a fején egy pár hónapig.

Termékek, amelyek alkalmasak a haj típusát

Mivel a sérült hajat gyakran kell nyírni kell gondoskodni az előre segítségével minőségű termékek, amelyek alkalmasak A haj típusát, hogyan kell enni élelmiszerek gazdag vitamint, rostot, valamint telítetlen zsírok, valamint, hogy kövesse egy pár, nem túl nehéz a tippek.

 1. Ischaemia haj mosás előtt – ez eltávolítja a maradék haját, nasybulina kosz, emellett segít fokozza a mikrokeringést a fejbőr. Nem kell alkalmazni sampon kétszer, mint az első adag lemossa a sarat, de a természetes olajok a haj. Resinate sampon ujjaival finoman masszírozni a haj. Öblítse ki bő vízzel, mint a maradékok a sampon is száraz a hajad, nem rontja el a formát a hajvágás.
 2. Mindig onlinewhite haj alkalmas a típus balzsam vagy maszk. A maszk alkalmazása csak a haj gyökere, valamint balsamita – végén.
 3. Soha ne dörzsöljük a hajat utánozni allienate szövet, de csak azért, hogy felszívja a vizet, óvatosan megérinti. Ez Nem jó, majd úgy döntött, vizes a haja, amint lehet átadni, hogy a comb széles fogak kibogozni. Várjon a haj száraz, legalább 75% használata előtt az ecset.
 4. Kerülje a kefék, fésűk műanyag fogak, vagy fém, műanyag, fém elektrisiert haj sérült. Vásárlás fából készült fésűk, kefék, vagy azok a természetes haj. Legalább, rossz a nedves szőr ecset gumi fogak.
 5. Mossa meg a haját, hogy attól függően, hogy milyen vizet használunk. Ha a hajad száraz, unalmas, a víz kemény, nem tartalmaz ásványokat. Lehet, hogy a neutralisierte a öblítő oldattal citromlé, egy kis ásványvizet. Távolítsa el a felhalmozódott ásványi anyagok, mossa meg a haját hetente egyszer egy tisztító sampon.
 6. Míg fesd be a hajad otthon, nedvesítsük meg vízzel a széle, mint ők inkább száraz, mint a gyökerek, több porózus, több festék. Vizes haj nem szívódik fel, ugyanúgy, mint a festék, így a szín sokkal egységesebb a gyökerek, hogy vége.
 7. Minden két hétben alkalmazni a maszkot, vagy forró olajat egy mély haj kezelés. A cél az, hogy pohranice gyökerek, a hajhagymákat. Hő előnyös, mivel a hő nyílik cuticulae, a külső réteg a haj, ingredientele hatol mélyre.
 8. Ha a színes haj, jobb, hogy egy termék, hogy megőrizze a szín. Ők száraz vegyi anyagok, a haj, illetve csökkenti a kimosódás a festék be a haját, hogy tartsa hosszú ideig.

foto20

 1. Használja Hajszárító, valamint straighteners ion hatás. Ezek az eszközök haja volt tekinthető felelős telítődik a haját a negatív ionok, amelyek megvédik a hajat, mint a split víz molekulák gyorsabban obezvredit a veszélyeket, a pozitív ionok. Emellett Ionithermie szárítók jelentősen csökkenti a száradási idő.
 2. Találkozó a haj száraz, nehezen érdekel, akkor kell használni a balzsam, hogy tegye chikitita. Nagyon alkalmas az ülés hajápolási termékek, amelyek növényi olaj, mandula olaj, útmutatók, olíva olaj, jojoba olaj, kókusz stb. Alkalmazható a balzsam a frissen mosott haj, hadd egy ritka a fésű nélkül striate a hajhagymákat. Ha vékony vagy göndör haj, természetes pigmentek, jobb, ha 6 hónap múlva, hagyja pihenni az agresszív színeket, használja félig állandó festék-vagy a növényi festékek. Ezek nem olyan tartós, de ellenáll legalább 6-8 mosás a hajad.
 3. Mint fésűk, kefék felhalmozódnak festék maradékok, hab, majd a szennyeződés, tiszta őket, legalább egyszer egy héten, meleg vízzel, szappannal, majd fertőtlenítse őket egy kis alkohol, de egy pamut törlőkendővel. Ez különösen fontos, ha a pyrot, seborrhea, zsíros fejbőr, vagy gombás fertőzés, a fejbőr.